Suomi9000 sisällysluettelo

Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut

Matkailu on kehittynyt monen kohdalla harrastelomailuksi. Hyvät majoituspalvelut ja luonto eivät riitä useinkaan tyydyttämään lomailijoita, vaan kaivataan lisäksi usein myös vapaa-ajan toimintoja. Ohjelmapalvelut voidaan jakaa harrastus- ja virkistyspalveluihin sekä kulttuuri- ja taidepalveluihin. Harrastus- ja virkistyspalvelut ovat joko luontoon tukeutuvia palveluja tai tapahtumia, ns. luontoaktiviteetteja tai erityisinvestoinnein luotuja palvelutiloja tai tapahtumia.

Edellä mainitun kaltaisia palveluja ja tapahtumia ovat mm. hiihtohissit, golfkentät, uimahallit, urheilukilpailut, eläintarhat, suojelualueet, retkeily- ja ulkoilualueet, retkeilyreitit, metsästys, kalastus, porosafarit, poroerottelut, maastohiihto, rinnehiihto, vesiurheilu ja järvimatkailu, sienestys ja marjastus sekä linturetket.

Merkittävää ohjelmapalvelua tarjoavat myös museot, teatterit, kesäteatterit, konsertit, kotiseutujuhlat, kirkolliset juhlat, musiikkijuhlat, messut, ooppera- ja balettijuhlat ja kongressit. Ohjelmapalveluista saa tietoa erityisistä ohjelmatoimistoista alan yrittäjiltä sekä kuntien matkailu-, kulttuuri- , liikunta- ja vapaa-ajan toimistoista.

Ks. myös Tekijänoikeusjärjestöt

Tämä sivusto on asennettu palvelimelle, jota ylläpitää Compuline Oy Virtuaali.akatemia