Suomi9000 sisällysluettelo

kalasääksi

Kalasääksi

Kalasääksi, sääksi (Pandion haliaetus) on petolintu. Se on yläpuolelta tummanruskea, alapuolelta valkoinen ja sillä on heikko, musta kirjailu. Kalasääksen pituus on 55-64 cm. Sen ravintona on miltei yksinomaan kalat. Se on melko harvinainen muuttolintu Suomessa.

Ks. lisää aihepiiristä Sääkset

Tämä sivusto on asennettu palvelimelle, jota ylläpitää Compuline Oy Virtuaali.akatemia