Lapintiainen

Lapintiainen (Parus cinctus) tumman harmaanruskea tiaislintu. Pään ja kaulan sivut etupuolelta valkeat, leuka musta. Pituus 13 - 14,5 cm. Pesii Pohjois-Scandinaviassa ja Pohjois-Aasiassa. Paikkalintu.

Ks myös Tiaiset Tunturi-Lapin linnut

Tämä sivusto on asennettu palvelimelle, jota ylläpitää konkarit.net - Koulutusalan konkarien verkko